Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού!

Πριν λίγες μέρες αποφασίσαμε να πάμε μια εκδρομή, διαφορετική από τις άλλες. Ο κύριος Δημήτρης, ο γυμναστής μας, διοργάνωσε ένα κυνήγι χαμένου θησαυρού!
Αφού περπατήσαμε ως την παραλία «σπηλιά» χωριστήκαμε σε ομάδες. Όλα τα παιδιά στην ομάδα μας είχαμε έναν καθηγητή ή δάσκαλο, να να νιώθουμε ασφάλεια και να είναι δίκαιο! Μόλις έδωσε ο κύριος Δημήτρης το σύνθημα, ξεκινήσαμε να ψάχνουμε στους χάρτες μας τα σημεία! Ήταν αρκετά δύσκολο να προσανατολιστούμε αρχικά, αργότερα όμως όλοι βρεθήκαμε στο σωστό δρόμο!
Οι νικητές βρήκαν ένα κουτί γεμάτο σοκολάτες και τις μοιράστηκαν με όλους! Η εκδρομή αυτή μας άρεσε πολύ και εύχομαι να ξανακάνουμε μια τέτοια εκδρομή σύντομα!


1 σχόλιο:

  1. MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ 'ΣΤΕΡΕΑΣ' ΕΛΛΑΔΑΣ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΗ,ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή