Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Οι εξωγήινοι!

Μια μέρα, η δασκάλα μας μας ανακοίνωσε πως θα μεταμφιεστούμε σε εξωγήινους! Αμέσως, βγάλαμε τα χαρτόνια και αρχίσαμε να σχεδιάζουμε, να κόβουμε και να κολλάμε!
Όταν τελειώσαμε ξεκινήσαμε να περιγράφουμε ο ένας τον άλλον και να φανταζόμαστε ιστορίες με πρωταγωνιστές τους εξωγήινούς μας!
(Κωνσταντίνος)


  • Σήμερα ήρθε ένας εξωγήινος στο σχολείο μου. Ήρθε με ένα διαστημόπλοιο και μύριζε καμμένο, μετά μπήκε μέσα στην τάξη μας. Το μόνο που παρατήρησα ήταν το πρόσωπό του. Ο εξωγήινος είχε δύο μικρά μπλε μάτια πάνω σε δυο γαλάζιες κεραίες. Είχε μια ασημένια μπλε λωρίδα αντί για μέτωπο που έμοιαζε με την ζώνη του Μπάτμαν. Με τον εξωγήινο γίναμε φίλοι. Όταν έφυγε ένιωσα λυπημένος. (Νίκος)
  • Σήμερα στο σχολείο μας ήρθε ένας εξωγήινος. Είχε τρία μάτια και πλοκάμια. Γίναμε φίλοι. (Γιώργος)
  • Σήμερα ήρθε στο σχολείο μας ένας εξωγήινος. Ήρθε με ένα μεγάλο διαστημόπλοιο που έκανε πολύ θόρυβο. Μπήκε μέσα στην τάξη και μας χαιρέτησε. Το μόνο που κοίταξα ήταν το πρόσωπό του. Είχε ένα μικρό πράσινο μάτι που με κοίταζε απειλητικά. Απο κάτω ακριβώς είχε δέκα καταπράσινα πλοκάμια που κουνιόντουσαν και έκαναν θόρυβο, Στο τέλος, γίναμε φίλοι. Εκείνος μου έδωσε το τηλέφωνό του κι εγώ το δικό μου. Στεναχωρέθηκα που έφυγε, εύχομαι να ξαναέρθει! (Βαλάντης)
  • Σήμερα ήρθε στο σχολείο μας ένας εξωγήινος. Ήρθε με ένα διαστημόπλοιοπου έκανε τρομέρο θόρυβο και μύριζε καμμένο. Μετά μπήκε στην τάξη και μας χαιρέτησε. Αυτό που παρατήρησα επάνω του ήταν το πρόσωπό του. Είχε τρία μεγάλα πράσινα μάτια που με κοίταζαν περίεργα. Επίσης, από κάτω είχε πολλά πολύχρωμα πλοκάμια, που κουνιόντουσαν σαν τα φύκια μέσα στη θάλασσα. Αυτό που με τρόμαξε περισσότερο ήταν τα πλοκάμια που κινούνταν και με αηδίαζαν γιατί ήταν γλιτσερά. Όμως γίναμε φίλοι. Λυπήθηκα που την επόμενη μέρα έφυγε για το διάστημα. (Κωνσταντίνος)
  • Πολλοί πιστεύουν πως δεν υπάρχουν εξωγήινοι και πως όλα αυτά είναι ένας μύθος. Ένα βράδυ, καθώς περπατούσα στο δάσος, ένα δυνατό φως έπεσε στα μάτια μου και με τύφλωσε. Τότε, ένας δίσκος προσγειώθηκε μπροστά μου και μια μεγάλη σκάλα άρχισε να κατεβαίνει σιγά σιγά. Μετά από λίγη ώρα, ένα μικρό πράσινο ανθρωπάκι με μια γυάλα στο πρόσωπο κατέβηκε από τον δίσκο.Είχε δυο μεγάλα μάτια που στηρίζονταν πάνω σε δύο πράσινες κεραίες. Το κεφάλι του είχε ένα ροζ εξόγκωμα που έμοιαζε με το χερούλι από το καλάθι της κοκκινοσκουφίτσας. Καθώς περπατούσε πίσω από το κεφάλι του διέκρινα τρια πολύχρωμα πλοκάμια. Τον πλησίασα αλλά αυτός φοβήθηκε, γι' αυτό άφησε στα γρήγορα κάτω μια ταμπέλα και έφυγε. Όταν πήγα κοντά και την διάβασα κατατρόμαξα! Έγραφε: «Οι εξωγήινοι δεν θα τα παρατήσουν αν δεν καταλάβουν όλο το σύμπαν». Πιστεύω πως πρέπει τώρα πια να πειστούμε πως υπάρχουν για να μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε! (Θεολογία)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου